Bod uitbrengen?

Bod uitbrengen? Dit kan heel eenvoudig! Hoe:

  1. Registreer u binnen 1 minuut via het registratie formulier
  2. Bevestig uw e-mailadres
  3. Login in via onze ‘mijn account’ pagina

    Hierna kunt u direct een bod uitbrengen!

Bod uitbrengen
Heb je het huis van je dromen gevonden op ons biedingsplatform dan kun je na registratie een bod uitbrengen.
Bij het uitbrengen van het bod geef je aan onder welke voorwaarden je het bod uitbrengt, bijvoorbeeld onder voorbehoud van financiering of een bouwkundige keuring. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rond het bod dat je hebt uitgebracht. Als je bod wordt overboden stellen we direct daarvan op de hoogte.

De verkoper van de woning kan zelf beslissen aan welke bieder hij de woning daadwerkelijk wil verkopen, de voorwaarden waaronder een bod is uitgebracht (bijvoorbeeld voorbehoud van financiering) zijn vaak leidend voor de keuze van de verkoper.

Fee biedingsplatform
De uiteindelijk koper betaald een vaste fee van € 1950,-. Dit bedrag komt bovenop het bod, deze twee bedragen bij elkaar opgeteld vormen samen de koopsom. De koopsom wordt betaald bij het transport van de woning bij de notaris.

Ondertekenen van de koopakte
Ben jij de gelukkige en wordt de woning jou gegund door verkoper op basis van het bod en de daarbij gestelde voorwaarden. De Veilingmakelaar stelt het koopcontract voor jullie op en begeleid het hele proces tot aan het transport bij de notaris. Het ondertekenen van de koopakte kan digitaal

Notaris
De notaris verzorgd de officiële overdracht en de definitieve ondertekening van de koopakte op het notariskantoor. De kosten voor de eigendomsoverdracht komen voor rekening van de koper.